Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

 

Βουτιά θανάτου για άτυχο οδηγό


Βουτιά θανάτου για τον φίλο μας και συμπατριώτη μας Κώστα Κουτσούμπα(Καπετανάκης) σήμερα τα ξημερώματα στην Πρασιά Ευρυτανίας.Ο άτυχος οδηγός κατευθυνόμενος από το Ραυτόπουλο για την Πρασιά με ιχ φορτηγό...


αγροτικό ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε με το αυτοκίνητό του από γκρεμό ύψους πολλών μέτρων, λίγα μόνο μέτρα από το σπίτι του.
Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο .
Η σωρός του άτυχου άνδρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λαμίας ενώ η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορό του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
....Σημειώνετε ότι στην ίδια περιοχή έχουν σημειωθεί περιστατικά με πτώσεις ΙΧ στο κενό αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες.Ο δρόμος "ΈΓΚΛΗΜΑ"...(βλέπετε φωτογραφία) είναι με συνεχής κλειστές στροφές ,με κακό οδόστρωμα,με ελλειπή σήμανση και δίχως την ύπαρξη μπαρών ασφαλείας στην άκρη.
Μακάρι να πάρουν αμέσως μέτρα οι αρμόδιοι για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Δημοσίευση  του   blog http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/    
Κρίμα  κι άδικο!!!
Κώστας Καπετανάκης , αρνήθηκε να συμβιβαστεί με καταστάσεις  και υποδείξεις .  Έζησε κι έφυγε  αρνούμενος να υποκύψει σε περιορισμούς και  κλουβιά ! Δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει! Καλό ταξίδι φίλε Κώστα! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου